Webhelden Diner – Recap 10 year anniversary

Zevenentwintig kopjes koffie, 4 company visits en 1 barbecue-avondje. Die afspraken en twee deals (waarvan wij het mochten weten) zijn er gemaakt. Op de dansvloer van The Loft in de A’DAM Toren. Voor de gasten van de jubileumeditie van het Webhelden Diner was het event meer dan geslaagd, gezellig en nuttig in concrete zin. En wie weet wat er nog meer voortkomt uit die onvergetelijke avond aan het IJ. Vaak horen we dat zelf pas bij de eerstvolgende bijeenkomst.

Meer beelden van onze gasten vind je hier.

“Verfrissend: nieuwe gezichten”

Op 19 mei telde ik zelf 84 stralende gezichten van Webhelden-ondernemers en decisionmakers die blij waren elkaar te zien en bij te praten. Over een voor sommigen lastig eerste kwartaal, over wel of niet met zijn allen terug naar kantoor gaan en over alle business trips op de agenda. En wat hebben we weer briljante plannen gehoord. Otrium, JOSH V, My Jewellery, Omoda, dit is maar een kleine handgreep uit het aantal founders waarover ik me persoonlijk maar blijf verbazen. Het tempo waarmee ze hun merken (stabiel!) laten groeien, is ongekend. De aanwezigheid van jonge bedrijven als Plantsome en Yumeko was verfrissend. En de nieuwe gezichten op de lijst, van de oprichter van XXL Nutrition tot de tech director van Jumbo, bleken sterke nieuwe bijdragers aan het Webhelden-netwerk.

“De volgende dag al in de boardroom”

Deze sfeer was hartelijk, gezellig en positief. Het blijft geweldig om te zien hoe onze gasten elkaar dragen, naar het volgende niveau. Ikzelf kreeg ook vleugels – en een klein brokje in de keel – toen vanuit de zaal bleek hoe ’10 jaar Webhelden’ door de leden wordt gewaardeerd. De warme woorden van Wilko Klaassen van Klarna, onze partner van het eerste uur, maar ook de verhalen van de kleurrijke vrouwen on stage, het was eerlijk en rijk aan knip en klare takeaways. Die de volgende dag al in menig boardroom zijn besproken.

Was jij erbij in de A’DAM Toren op 19 mei? Wat heb jij meegenomen (behalve een ramvolle goodiebag) en gedeeld met je team? Kom je dat vertellen bij ons padeltoernooi op 16 september?

Het 10-jarig jubileum van Webhelden is mede mogelijk gemaakt door Klarna, Mollie, DHL Parcel en commercetools.