Commerce Padel Tournament by Webhelden

Nieuw bij Webhelden: padel! Op 16 september 2022 vindt de eerste editie van het Commerce Padel Toernooi plaats, bij Peakz Padel in Amsterdam. De inschrijving is nog maar net gestart en we mogen nu al rekenen op de mooiste namen uit de Nederlandse eCommerce en retail. We gaan sporten, lekker eten en vrij netwerken. Kom op z’n Spaans een balletje slaan met de ondernemende en beslissende amigo’s van Ticketswap, My Jewellery, Xenos, fonQ en Coolblue? 

Maak (nog beter) kennis met padel & met elkaar
Je hebt vast al over deze populaire sport gehoord. Padel is de snelst groeiende sport van Nederland omdat het zo’n toegankelijk spel is. Iedereen kan het. Je hoeft niet topfit te zijn, je hebt geen diploma nodig. Daarom leent padel zich uitstekend voor netwerken. Je ziet elkaar in een andere setting en je kunt met iedereen spelen. Tegen je kantoorgenoot. Maar ook met je baas. Man, vrouw, jong en oud.

“Padellen is leuk voor Webhelden-ondernemers, maar ook voor hun medewerkers. Laagdrempelig, gezond, goed voor de teamspirit. En betaalbaar.”

Bij het Commerce Padel Toernooi maak je (nog beter) kennis met padel. Voor wie nog nooit gespeeld heeft en voor padellers die hun spel willen verbeteren hosten we een clinic. Een paar topspelers geven een vlammende demo van de temperamentvolle sport. Wie dat zijn hoor je binnenkort, meld je aan zodat je automatisch op de hoogte blijft van de gastenlijst en het programma.

60 plekken, meld jezelf of een team NU aan
Deelname is gratis en op basis van ‘invite only’. Als je een uitnodiging ontvangt kun je daarna aangeven voor welke onderdelen je definitief op de lijst wilt worden gezet: padelmatch, clinic en/of diner. Bij Webhelden hoort een unieke kwaliteit van de locatie, van eten & drinken en netwerken. Ook bij een sporttoernooi. Daarom werken we samen met het team van Peakz Padel. Zij zorgen voor de toernooibegeleiding.

“Eerste padeltoernooi voor (r)etailers, leuk!”
- Jeremiah Albinus, CEO fonQ

Met elkaar hebben we een programma voor je ontwikkeld waarbij fun en kwalitatief netwerken voorop staan. We verrassen je met gezonde energizers, met tapas en drankjes. En met een wel heel bijzonder 3-gangen diner óp de padelbaan. Zoals je van Webhelden gewend bent is dit event weer invite only, peers only en zonder verkooppraatjes. Tot de 16e september!

Suzan Eikelenstam, founder van Webhelden: “Ben je eigenaar of bestuurder van een merk in retail en e-commerce en krijg je deze invite: zorg dat je er bent. Niet alleen om bij te praten met peers. Als werkgever wil je vast weten wat een laagdrempelige sport voor het welzijn van je medewerkers kan betekenen. Het is niet voor niets dat grotere recruiters wervingsdagen organiseren bij padelbanen. Na het sporten kom je aan de bar mensen uit de hele samenleving tegen. En niet meer alleen in de Randstad. Padel is in alle regio’s populariteit aan het winnen.”