Over ons

Webhelden.nl

Samenwerken? Download onze Mediakit PDF en de PDF ‘Samenwerken met Webhelden’. Neem voor tarieven contact op met Suzan Eikelenstam of Mireille Kleij: 06-200 323 89 en 06-18470350.

Thema’s 2021

 

Maart 2021

Pandemisch retailen & online verkopen. Vernieuwers. Wereldverbeteraars.

Startups en scaleups waar je niet over uitgepraat zult raken

 

April/Mei 2021

Webhelden Diner

Wie ga je ontmoeten bij het feest der e-commerce? Hoe komt de lijst eigenlijk tot stand?

 

Juni/juli 2021

Online Marketing

Moet jouw merk/webshop ook op TikTok? Dé apps, aanbevolen door Nederlands grootste Webhelden. Waar haal je een goede online marketeer vandaan?

 

Augustus/september 2021

Golftoernooi & Logistics

Terwijl Nederland nog met vakantie is, maken wij ons op voor de winter, met een nieuwe tweedaagse wintereditie van Amsterdam Commerce Open. En voor grootse nieuwe ontwikkelingen op het gebied van e-commerce logistiek…

 

September 2021

Payments en de piek

Conversiekiller of -booster. Ben je orde op zaken aan het stellen voor de uitverkoop, Black Friday en de decemberfeestdagen? Waarom de Webhelden van Nederland hun payments opnieuw onder de loep nemen.

 

Oktober/november 2021

Piek(fijn) in orde

Alleen zij die goed voorbereid zijn komen straks als winnaars uit de bus: het e-commerce hoogseizoen staat voor de deur. Wat gooien de groten der aarde in de webwinkelstrijd?

 

December 2021

Trend forecast. Wat gaat komend jaar in e-commerce ons brengen? Easy peasy content voor als je wilt bijkomen van De Piek en met frisse inspo het nieuwe jaar in wilt gaan.

Over Webhelden.nl

Platform voor oprichters, eigenaren en bestuurders van ondernemingen en merken in e-commerce en retail, met een sterke focus op alle aspecten van e-commerce. Webhelden biedt content en (invite only) events voor een actieve community van beslissers. Onze bezoekers, gasten en contributors zijn over het algemeen werkzaam als ondernemer, investeerder, CEO, CMO, COO of Head of E-commerce.

Events

  • Webhelden Diner Amsterdam 🍸🍸
  • Webhelden Diner Brussel 🍸🍸
  • Amsterdam Commerce Open 🏌️

Op uitnodiging, alléén decision makers op het hoogste niveau en nul verkopers. Dit is wat de evenementen van ons platform onderscheidt van andere events in e-commerce. Wat je verder mag verwachten is een intieme, exclusieve en informele ervaring van de grootste toegevoegde waarde voor jou, als ondernemer of bestuurder. Sinds 2013 brengen we twee keer per jaar de (nieuwe) key players uit de e-commerce bij elkaar. Bij het Webhelden Diner en bij het sportieve Amsterdam Commerce Open.

Content & Community

Webhelden.nl (free content)

Visie, faal-verhalen, connectie. Op Webhelden.nl delen de grootste e-commerce ondernemers en topbestuurders de waarheid. De gezichten van de toekomst in e-commerce? Hier leer je ze vast kennen. De content op Webhelden.nl is toegankelijk voor iedereen die professionele interesse heeft in e-commerce. Om content van de beste kwaliteit te kunnen blijven maken, bieden we een selecte groep van adverteerders mogelijkheden op het gebied van sponsored content. De artikelen en video’s die we in samenwerking met deze adverteerders ontwikkelen, wordt gemaakt volgens de principes van relevantie en toegevoegde waarde voor de gebruikers van Webhelden.nl.

LinkedIn (invite only community)

Wie jou kan helpen met een e-commerce vraagstuk, dat hoor je liefst van een collega retailer/webwinkelbedrijf, niet van een aanbieder. Die eigenaren & bestuurders vind je in de besloten LinkedIn community. Uitgenodigd voor de LinkedIn groep ‘Webhelden’? Word dan lid zodat je toegang hebt tot het nuttigste netwerk op het hoogste niveau in e-commerce. De beheerder koppelt je aan diegenen met kennis op het gebied van jouw vraagstuk. Zoek je (interim) bestuurders voor je e-commerce operatie? Meer weten over logistiek, replatforming, payments, cross border? Vraag het onze leden. De Webhelden LinkedIn Community biedt je tools om beslissers in e-commerce te vinden en om contact met ze op te nemen.

Redactie

Suzan_Eikelenstam_by_Jesaja_Hizkia
Suzan Eikelenstam
Editor

Suus is de oprichter van het Webhelden netwerk en van het platform dat hieruit is ontstaan. Ze verbindt mensen met elkaar en ontwikkelt en produceert content die dit doel ondersteunt. Van haar boeken Internetgodinnen en Webhelden zijn er ruim 30.000 verkocht en het Webhelden Diner brengt sinds 2013 de top van de e-commerce en retail samen.

susan_sjouwerman
Susan Sjouwerman
Reporter

De andere Suus is bij menigeen bekend om de scherpe reportages die ze maakt voor de NOS en Quote. Een journaliste en researcher in hart en nieren, met speciale interesse in ondernemerschap, duurzaamheid en een tikkeltje glamour.

mireille_kleij_webhelden
Mireille Kleij
Sales

Een ras-marketeer die precies begrijpt welk verhaal er op welke manier verteld moet worden om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Mireille is de spil tussen onze adverteerders/partners en hun doelgroepen en bewaakt planningen, aanlevering van materialen en is onze chef analytics.

romance_egas
Romance Egas
Graphic design

Romy zorgt dat álles er goed op staat. Dat beeld en copy bij elkaar en bij de gebruikers van Webhelden.nl passen. Als je een artikel of een post van ons zo goed vindt, dat je het wilt delen op social media, dan komt dat voor een groot deel door het werk van Romy.

Jesaja_Hizkia_Webhelden
Jesaja Hizkia
Fotograaf

Het is niet voor niets dat de grootste retailmerken Jesaja boeken voor hun campagnes. Of het nu kunst of commercieel moet zijn, of hij nu een indringend portret of pakkend productbeeld moet schieten, Jesaja zet een ongeëvenaard plaatje neer.

jeroen_snijders_webhelden
Jeroen Snijders
Fotograaf

Event fotografie en fashion fotografie, dat zijn de specialisaties van Jeroen Snijders. Daarom kom je hem tegen bij onze evenementen: hij vangt onze gasten op hun mooist.

remco-beugels-webhelden
Remco Beugels
Webdeveloper

Webhelden.nl zou er niet zijn zonder de programmeer skills van Remco, die ook met onze adverteerders/partners meedenkt als er maatwerk nodig is voor bijvoorbeeld een snelle landingpage of zelfs een custom applicatie.

philip_van_gils
Bas & Philip van Gils
Videomakers

Deze twee broers zijn ervaren storytellers. Met een sterk script, topapparatuur en scherpe editing toveren ze elke boodschap om in een video die op het lijf van het publiek is geschreven. Webhelden maakt al acht jaar video’s met Bas en Philip, die dan ook bekende gezichten zijn voor de leden van ons netwerk.

Bezoekadres

Webhelden.nl
2e Daalsedijk 6a
3551 EJ
Utrecht

Contact

Suzan Eikelenstam: 06-200 323 89, suzan@webhelden.nl
Mireille Kleij: 06-18470350, mireille@webhelden.nl