Philip Mountford: modeminnaar, retaildier en investeerder

Hunkemöller CEO is gastheer van het Webhelden Diner

“Jonge gave merken en vrouwelijke ondernemers en leiders hebben de toekomst. Dat ga ik je laten zien bij mijn Webhelden-avond.” Philip Mountford (58) is CEO van Hunkemöller. We ontmoeten hem in het hotel waar het Webhelden Diner zal plaatsvinden. Op zijn telefoon toont hij voorbeelden van ‘amazing brands’ uit het Verenigd Koninkrijk en Amerika. Ook van merken waar hij in investeert of die in zijn portfolio hebben gezeten. De omzet- en winstcijfers die hij noemt zijn duizelingwekkend. “Er zijn nog weinig Nederlandse merken die zover komen, op wereldwijde schaal. De jonge ondernemers die ik uitnodig hebben alles in huis om dat wel te bereiken. Het wordt een topavond waarbij je ogen open zullen gaan!”

“I hope a young dynamic person will become CEO of Hunkemöller when I retire'”

Lekker eten, ‘beautiful guests and amazing wines’!

Philip was eerder te gast bij het Webhelden Diner van Raymond Cloosterman en hij zet zich in om minstens zo’n mooie avond te creëren voor zijn gezelschap. “De gastenlijst stroomt al vol met topnamen. En de locatie is ‘stunning’. Dit hotel is net geopend en de chef en de sommelier maar ook de rest van de service heeft me aangenaam verrast. We hebben een paar heerlijke wijnen geselecteerd en ik heb alle gerechten geproefd, je weet niet wat je meemaakt.”

Het Webhelden Diner vindt plaats op 11 mei 2023, in het nieuwe vijfsterren Pillows Hotel Maurits at The Park. We beginnen met een borrel in Fitz’s Bar, gevolgd door een driegangen diner in de Park Salon. We eindigen ons feestje zoals altijd in de bar. 

Omdat er maar 50 plekken aan tafel zijn, nodigt Webhelden selectief. Op dit moment zijn er geen plaatsen meer. Wil je een IPB (indien plaats beschikbaar) melding ontvangen? Mail dan naar suzan@webhelden.nl.

“Vrouwen weten het beste uit hun teams en uit zichzelf te halen.”

Bij Hunkemöller staan Shero’s (heldinnen) centraal in de campagnes. De merkambassadeurs en ook de modellen zijn vrouwen van alle etniciteiten, met een diversiteit aan achtergronden. Op kantoor vertegenwoordigen vrouwen 98% van de medewerkers en Philips board bestaat ook grotendeels uit ‘women who could run the world’. Daarom wilde onze gastheer ook een echte Shero uitnodigen om de keynote te verzorgen. Wie dat is, lees je hierOverige female leaders die je op 11 mei ontmoet zijn onder andere de bestuurders van Swapfiets, Greetz, Parfumado en bol.com. En we mogen veel meer nieuwe gezichten welkom heten! De oprichters en bestuurders van Formitable, Praxis, Felyx, Hans Anders en Flinders zijn voor het eerst aanwezig. We kunnen niet wachten.

Previous slide
Next slide

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park

Webhelden is trots op de samenwerking met onze partners
”We zijn zeer enthousiast om jaarlijks het Webhelden Diner te mogen co-hosten. Deze elfde keer samen met Hunkemöller. Klarna heeft als ambitie een groeimotor voor innovatieve Nederlandse ondernemers te zijn. Door ze kansen te bieden om klanten te binden. Doordat we ons dagelijks richten op de groeiende vraag van consumenten om hen te helpen tijd en geld te besparen, dragen we met onze inzichten bij om Webhelden te helpen bij het zetten van de volgende stap.” 
 
Samantha Sowirono, Marketing Manager – Head of Partner Succes at Klarna

DHL Parcel is niet voor niets al vanaf het eerste uur (logistieke) partner van Webhelden. Het ondernemerschap en de innovativiteit passen perfect bij de waarden van DHL. Door Webhelden bij elkaar te brengen ontstaan mooie gesprekken en inzichten. Wij staan dan ook vooraan om mee te lopen (rennen) in wat de webshops van morgen (van ons) verwachten.”
 
Martijn de Vries, E-commerce Director at DHL Parcel

 

 

Het Webhelden Diner 2023 is mede mogelijk gemaakt door