Oui oui Paris: Pink Gellac opent Franse Colour Boutique in Parijs

Thera Strietman en haar team kleurden afgelopen weekend de Rue de Rivoli volledig roze. De bekende Parijse winkelstraat, ingeklemd tussen de Champs-Elysées en Le Marais, is een publiekstrekker rijker. Dat bleek uit de opkomst bij de opening van het eerste Franse filiaal van Pink Gellac, dat in Nederland al bekend is als hét merk voor salonkwaliteit gelnagels die je zelf thuis aanbrengt. Een verslag waard. CEO Thera is sinds 2024 lid van het Webhelden-netwerk en ze praat ons bij.

Ruim 36.000 bezoekers per dag

We mailen met Thera die amper tijd heeft om bij te komen. Vanuit Parijs schrijft ze: “In Frankrijk zijn de meest iconische beautymerken geboren. Dat wij nu deze markt gaan bedienen is een strategische en zeer kansrijke stap. De afgelopen maanden en het openingsweekend zelf waren een mix van hard werken en intens genieten, want een winkel openen in hartje Parijs dat is toch ook pure romantiek. Het voelt als een droom die uitkomt dat we hier, op deze bijzondere locatie, deze fantastisch mooie store hebben geopend.” De roze gevel aan de Rue de Rivoli 98 trok vanaf de eerste dag veel bekijks. De bezoekers van het openingsweekend kregen goodiebags mee en ze konden prijzen winnen door aan het Pink Gellac Rad van Fortuin te draaien.

Thera: “We zijn enorm blij met deze locatie, de Rue de Rivoli is een van de drukste winkelstraten van Europa en na de Champs-Elysées de drukste straat van Parijs, met dagelijks zo’n 36.000 bezoekers. We hebben de opening van de fysieke brandstore uiteraard ook online aangejaagd. Onze Franse webshop is geheel aangepast naar de shopping voorkeuren van Franse consumenten die we via de online shop wijzen op de Parijse winkel. Ook het Franse Instagram kanaal groeit. De eerste Franse influencers zijn al met onze producten gesignaleerd en onze PR machine draait op volle toeren.”

Bij het Webhelden Diner maakten de gasten al kennis met Pink Gellac.
Suzan & Thera hebben voor de lezers van Webhelden.nl een kortingscode beschikbaar gemaakt. Mail ons!

Mail ons voor korting op de Paris Signature Limited edition starterset

De feestelijkheden en de promotie gaan nog even door. Om de opening van de store te vieren introduceert Pink Gellac de ‘Paris Signature Limited edition starterset’ met daarin de kleur Parisian Pink. Ook zelf thuis de perfecte french manicure, Parisian Pink, of een van de honderden andere kleuren uit het assortiment op je nagels aanbrengen? Met de lamp, de peel off basislak en de handige tools uit de starterset geniet je minstens 14 dagen van salonkwaliteit gelnagels die je wanneer het jou uitkomt ook makkelijk zelf weer verwijdert. Mail ons! voor een kortingscode, speciaal voor Webhelden-lezers. Deze code is geldig tot en met 30 juni 2024.