W’tjes is de zomerrubriek van Webhelden over het wel en wee van onze leden en hun merken. Heb jij, als (aspirant-)lid van de club, iets te melden? Drop nieuws over nieuwe functies, producten, jubilea en andere mijlpalen via info@webhelden.nl. Ook misstanden en andere business misère kun je hier delen. Stuur je persbericht, vlammend betoog of demo-product toe en wie weet zie je jouw bijdrage terug op onze kanalen. In september zien we elkaar weer. Tot die tijd houdt Webhelden je hier op de hoogte! Een fijne zomer gewenst.

MUD Jeans zoekt miljoen (en het schiet lekker op)

“Al voor de prijs van twee spijkerbroeken ben je mede-eigenaar”

Echte Webhelden zijn niet bang om met hun poten in de modder te staan als het erop aan komt. Bert van Son investeerde letterlijk alles dat hij heeft in zijn circulaire jeans merk MUD Jeans. En nu kun jij, als je in de missie van duurzame jeans gelooft, ook instappen. Recent is het team onder leiding van CEO Jolanda Brink een nieuwe weg ingeslagen. Het pad naar werelddominantie begint met het betrekken van merkambassadeurs in Operatie Expansie: fans van de milieuvriendelijke spijkerbroeken kunnen een aandelenpakket kopen. MUD Jeans neemt je mee op een reis waarin ondernemerschap, werkelijke verduurzaming en brand building het thema zijn. In ruil voor je investering krijg je een welkomstcadeau, kortingen, jeans en na een paar jaar ook dividend.

Vanaf tweehonderdvijftig euro mag je jezelf mede-eigenaar noemen van een merk dat de wereld verbetert. Je wordt hiermee ook lid van de community. Met een investering vanaf vijfduizend euro kun je het hele gezin een jaar lang kleden in de denim items van MUD Jeans. De teller loopt. Er is al zo’n zes ton opgehaald. Zeven ‘MUD Super Lovers’ investeerden ieder 10K, daarmee word je ook lid van de denktank van het merk en ga je mee ondernemen. Bert: “Binnen 2 weken hebben we al ruim de helft van het bedrag opgehaald bij onze fans, winkeliers en onze klanten. Ik zou het supergaaf vinden als de leden van Webhelden meedoen in onze investeringsronde. Of als zij het willen delen met hun netwerk. Je kunt alles nalezen op onze investeerderspagina.  Webhelden die interesse hebben in een stukje van de taart mogen Bert appen. Mail info@webhelden.nl voor meer informatie!

Bert van Son
“Binnen 2 weken hebben we al ruim de helft van het bedrag opgehaald bij onze fans, winkeliers en onze klanten.”