Rose Bertram voor Le Olive

Ze was een van de nieuwe gezichten bij het Webhelden Diner. Maar niet in de wereld van online commerce. Dertiger Lena Cobelens timmert sinds 2018 aan de weg met Le Olive, haar merk in luxe nacht- en lounge mode. In deze bij BNโ€™ers en influencers geliefde webwinkel kun je terecht voor gepersonaliseerde badjassen en zijden pyjamaโ€™s voorzien van je eigen voornaam en initialen of die van een geliefde. Ook de kleinste leden van het gezin kun je blij maken met gepersonaliseerde items zoals teddy rugtasjes en dekentjes. De nachtmode en de accessoires zijn gemaakt van stoffen van zware kwaliteit en in het atelier van Le Olive, dat gevestigd is in Beverwijk, wordt jouw bestelling voorzien van een chique borduursel. Geheel naar je persoonlijke wensen. Deze maand lanceert Le Olive samen met model Rose Bertram een boyfriend pyjama, de nieuwste toevoeging aan het assortiment.

Meiden opgelet!

Je vriend kan opgelucht ademhalen. Hij hoeft zijn shorts en shirts niet meer te delen als jij zin hebt in een dagje loungen. De trendy boyfriend look draag je deze zomer ook op je dagelijkse coffee run of naar het strand. Personaliseer je outfit met je initialen en de bijpassende scrunchie. Shop hier en voor leden van Webhelden heeft Lena een leuk extraatje. Mail ons!