Josh Veldhuizen opent brandstore JOSH V.

JOSH V opent eerste brandstore in Laren (NH)

Fotografie door Chantalle Laurent

Laarders zijn wel wat gewend. Maar bij de pre-launch van de Gooische boutique van Josh Veldhuizen keken de voorbijgangers van de Nieuweweg hun ogen uit. Het witte pand was afgeladen met populaire influencers en bekende Nederlanders. De meesten gehuld in JOSH V. Er was een DJ. Men dronk bubbels. Er werd volop geshopt en gelukkige eigenaren van een nieuwe look lieten deze personaliseren in het inpandige atelier. Met zo’n voorproefje belooft het zaterdag 18 mei een gekkenhuis te worden in het anders zo vredige dorp. Komend weekend kun je dus je zomergarderobe aanvullen in de eerste brandstore van JOSH V. 

Voor de eerste 100 klanten die een aankoop doen staan er goedgevulde goodiebags klaar. In kenmerkend wit en beige, passend bij de gevel en het interieur van de boutique. Wie het merk kent weet dat ieder detail is afgestemd op de visie van de founder en haar groeiende team. In die visie past overigens steeds meer kleur. Pasteltinten voeren de boventoon in de voorjaars- en zomercollectie. Collega modeverkopers uit het Webhelden-netwerk zoals Omoda en Wehkamp gunnen het team JV van harte. Jan Baan, CEO van Omoda. “JOSH V brengt steeds mooiere collecties uit die een diverse groep consumenten aanspreken. Of je nu shopt voor een eye catcher of voor een elegant pak voor naar kantoor, wie je ook bent en welke maat je ook hebt, je slaagt gegarandeerd. Ik weet zeker dat de winkel in Laren een succes wordt.”

Je kent het wel. Je staat in een paskamer en het licht maakt de aanblik in de spiegel opeens wel erg realistisch cq. dramatisch. Zo niet in de paskamers bij JOSH V. Als je op het knopje drukt overlaadt de spiegel je namelijk met complimenten. Positive empowerment heet dat. Ook kun je ervoor zorgen dat letterlijk niemand hetzelfde bloesje heeft als jij. Je kunt namelijk je initialen op de mouw of kraag laten borduren. De gehele collectie van JOSH V is gedurende het hele jaar te shoppen in de brandstores. Meervoud ja. Het blijft niet bij één winkel. Wordt vervolgd.

Voor leden van het Webhelden-netwerk is er zaterdag 18 mei, maar ook daarna nog een leuk extraatje in de brandstore van JOSH V. Speciaal namens Josh, voor alle vrouwen in onze business club. Ga je winkelen? Laat het even weten via info@webhelden.nl dan geven wij door wanneer het personeel jouw cadeautje klaar mag zetten.

Josh Veldhuizen
“We willen een plek creëren waar onze klanten graag komen, zich welkom en speciaal voelen en in alle rust kunnen winkelen. Er een echte ervaring van maken.”

Jan Baan, CEO van Omoda
Wij feliciteren Josh van harte. Ik weet zeker dat de winkel in Laren een succes wordt.

Webhelden & JOSH V

Team Webhelden heeft meerdere keren per jaar reden om extra goed (gekleed) voor de dag te komen. JOSH V kleedt de dames gedurende dit hele jaar. Oprichter Suzan: “Josh heeft me in het verleden vaker geadviseerd als ik voor een van onze events een passende outfit nodig had. Mijn collega’s en ik moeten netjes gekleed zijn, maar ook kunnen bewegen. Ik wil ook niet altijd nieuwe kleding voor ons hoeven aanschaffen, outfits moeten we meerdere jaren kunnen dragen. Ook als we het warm hebben gehad of iets gemorst hebben moet de kleding na wassen of stomen goed blijven. De items van JOSH V zijn allemaal nog prachtig. En als er iets kapotgaat heeft het merk eigen ateliers voor reparatie. Josh gunt andere ondernemers de wereld. En vrouwen nog net een beetje meer. Daarom ben ik er trots op dat wij haar merk dragen.”