De podcast van Danique Bossers is nu al ‘Most Wanted’!

Danique Bossers is oprichter van Most Wanted dat bestaat uit een goedlopende webshop in trendy dameskleding en een boutique aan de Oppert in Rotterdam. Danique runt het bedrijf met haar partner Pieter Musters en deze maand vieren ze het tienjarig bestaan. En dat is niet het enige dat de twee influencers vieren. Met hun following van 230.000 consumenten op Instagram en 57.000 volgers op Tiktok bereiken ze miljoenen jonge vrouwen. En die willen alles weten over het gezinsgeluk van Danique en Pieter, over hun ondernemerschap maar ook over hun vriendschappen met BN’ers als Monica Geuze en topmodel Romee Strijd. Daarom lanceerden ze met Tonny Media podcast ‘Unfinished Business’ die nu iedere week te beluisteren is op je favoriete podcastkanaal. Danique en Pieter waren ook te gast bij het Webhelden Diner van 11 april jl. Heb je jouw kans om deze ambitieuze jonge ondernemers te spreken gemist? In de eerste aflevering van Unfinished Business stellen ze zich aan je voor. Een luistertip!

Al na een paar afleveringen van ‘Unfinished business’ bleek Daniques podcast een hit

Bij het Webhelden Diner werden Danique en Pieter vrienden voor het leven met Simone van Trojen van La Dress