Webhelden Diner 2024

Sharon Hilgers ontving Pieter Zwart, Boukje Taphoorn en
Annemijn Otten on stage

Webhelden Diner 2024

Sharon Hilgers ontving Pieter Zwart, Boukje Taphoorn en Annemijn Otten on stage

Pieter Zwart, Adriaan Mol, Boukje Taphoorn en vijftig grote e-commerce ondernemers en retailbestuurders van Nederland kwamen naar haar avond. De verhalen die ze deelden waren kwetsbaar, persoonlijk. Ook kritisch. Sharon Hilgers was afgelopen donderdag de host van het Webhelden Diner 2024. Terwijl er die avond weer een van haar My Jewellery winkels werd geopend stond zij voor een overboekte zaal en vertelde ze eerlijk over haar successen en struggles. Er werd gelachen, gegeten en gedronken. En er werd in openheid gesproken, on stage en off stage. Bekijk de video!

Was het de locatie? Het prachtige landgoed Parc Broekhuizen spreekt zeker tot de verbeelding. Was het Sharons aankondigingsvideo? Of zijn het toch ieder jaar weer de leden van het Webhelden-netwerk die elkaar overtuigen om het leeuwendeel van 24 uur aan hét jaarevenement te spenderen? Het antwoord zullen we nooit weten. Magie kun je niet regisseren. We prijzen ons gelukkig met de fantastische groep van dit jaar. En met het feit dat de Webhelden-community al twaalf jaar lang zichzelf onderhoudt en reguleert. Bekijk alle foto’s van deze droomavond hier (uitsluitend op uitnodiging). Rest ons nog om al onze unieke gasten te bedanken voor hun bijdrage. Binnenkort meer over wat we van elkaar geleerd hebben bij het Webhelden Diner 2024.

Sharon, Annemijn, Pieter en Boukje jullie waren geweldig.

Het Webhelden Diner 2024 is mede mogelijk gemaakt door DHL e-Commerce Nederland, commercetools, Mollie, Riverty en Parc Broekhuizen.