Webhelden diner 2024

Wie wordt de nieuwe co-host? Wie zijn er te gast?

Ze is 34 jaar. Al 12 jaar bouwt ze aan haar ‘My Jewellery’. Het merk is uitgegroeid tot één van de grootste retailers, met meer dan 600 werknemers. Ze opent winkel na winkel in binnen- en buitenland. Volgend jaar staat de eerste shop in Parijs op de planning. Sharon Hilgers is vanaf het begin actief in het Webhelden-netwerk. Leden zagen haar als belofte die inspireerde met haar durf, snelheid en begrip van ‘hoe Gen X winkelt’. Later erkenden ze haar als changemaker. My Jewellery groeit snel en gaat (nog altijd zonder investeerders) de grens over. Philip Mountford, vertrekkend CEO van Hunkemöller, wees haar aan als logische opvolger in de rol van host van het Webhelden Diner. En we hebben geluk: het past in haar agenda!

Sharons editie van het Webhelden Diner vindt plaats op 11 april 2024. Ben jij erbij?

Save the Date: Webhelden Diner, 11 april 2024

Volgend jaar belooft voor Sharon en haar partner Vilmar het meest bijzondere jaar ooit te worden. Ze worden voor het eerst ouders. Omdat Sharon het werken en de werkreizen gaat combineren met het moederschap hebben we samen besloten om het Webhelden Diner in april te laten plaatsvinden, een maand eerder dan gebruikelijk. Wie er op 11 april bij wil zijn kan de interesse melden bij Suzan Eikelenstam, oprichter van Webhelden. In januari volgt meer informatie over de locatie en het programma. Wie My Jewellery volgt weet dat het dit team niet aan creativiteit ontbreekt en dat dit dus een editie wordt als geen andere!

Meld je interesse!

Het Webhelden Diner is een invite only event voor topondernemers en C-level beslissers in retail & online commerce. Tijdens het event kun je in een ontspannen en informele setting netwerken en herinneringen maken met de mensen die vormgeven aan het Nederlandse (en vaak ook het internationale) landschap van consumer brands. Moet jouw merk hier absoluut vertegenwoordigd worden? Laat je interesse blijken door je gegevens achter te laten. Wie weet!