Webhelden diner 2024

Wie wordt de nieuwe co-host? Wie zijn er te gast?

Philip Mountford wist meteen wie hem moest opvolgen als co-host van het Webhelden Diner. De Hunkemöller CEO verlaat de retail eind januari 2024, maar stelt: “If you get them, I’m attending. Their brand is the future of retail and I will never not be inspired by them. Neither will the Webhelden-guests. You’ll sell out in twenty-four hours. You should contact them about co-hosting the event now.” Snelheid bleek inderdaad geboden.

Dreamy setting van Webhelden 2023. Waar gaan we in 2024 naartoe?

Na de zomervakantie wordt de datum aangekondigd

Aan de andere kant van de lijn is het aanvankelijk stil. Maar dan volgt een enthousiaste reactie. “Echt? Wow, ja natuurlijk willen we dat! Ik krijg ook meteen ideeën ervoor. Alleen is mijn agenda voor Q1 en Q2 van 2024 al behoorlijk vastgelegd, vooral qua reizen. We passen er een mouw aan, laten we afspreken dat we de datum als eerste goed afstemmen.”

Gaandeweg bespreken we ook zaken als de locatie en de rol van de co-host van 2024. De plannen krijgen al steeds meer vorm. Na de zomervakantie verwachten we dat we de eerste uitingen al kunnen gaan plannen en produceren. In het najaar worden die met het Webhelden-netwerk gedeeld. Wij kunnen niet wachten!  

Meld je interesse!

Het Webhelden Diner is een invite only event voor topondernemers en C-level beslissers in retail & online commerce. Tijdens het event kun je in een ontspannen en informele setting netwerken en herinneringen maken met de mensen die vorm geven aan het Nederlandse (en vaak ook het internationale) landschap van consumer brands. Moet jouw merk hier absoluut vertegenwoordigd worden? Laat je interesse blijken door je gegevens achter te laten. Wie weet!