Frederieke Hegger is terug als presentatrice van Green Table, de talkshow van DHL Parcel en Webhelden over verduurzaming binnen e-commerce. 

Bij de tweede editie van dit event gaat de RTL Z-presentatrice in gesprek met het panel, dat bestaat uit bestuurders en eigenaren van bekende Nederlandse consumentenmerken. Josh Veldhuizen van JOSH V en Jules Ruig van Mr. Marvis delen hieronder alvast waarom zij tijd maken om hun journey naar verduurzaming met vakgenoten te delen. Bij de nieuwe editie zien we ook gasten van vorig jaar terug, wat zijn hun vorderingen op het gebied van de verduurzaming van bijvoorbeeld verpakkingen?

Wil jij erbij zijn op 2 november in Hotel Jakarta? Meld je dan nu aan via suzan@webhelden.nl 

Jules Ruig van MR MARVIS

Jules: “MR MARVIS nam in 2022 al deel aan Green Table, wij zaten toen in het B Corp-traject en ik was geïnteresseerd in de ervaringen van anderen met verpakkingen. In 2023 is het voor veel consumentenmerken nog steeds een vraagstuk: hoe kruisen de assen van luxe klantbeleving en duurzaamheid elkaar? MR MARVIS heeft inmiddels de B Corp-certificering en wij blijven elke dag op zoek naar betere en duurzamere oplossingen voor onder andere de verschillende schakels in de logistieke keten. Dit jaar deel ik bij Green Table graag onze ervaringen en ik laat zien wat een MR MARVIS klant ontvangt als hij bestelt. Ook deel ik op welke punten we onszelf willen verbeteren in 2024. En ik ben benieuwd naar de kennis die de andere aanwezige merken inmiddels hebben opgedaan. JOSH V is ook een premium merk, hoe zien hun pakketten eruit en hoe reageren hun klanten anno 2023 op bijvoorbeeld soberdere verpakkingen? Hoe kijken de andere panelleden en het publiek naar retouren en de discussie gratis of betaald?”

 

Op 2 november 2023 ontvangen we dé beslissers op het gebied van duurzaamheid die zich dagelijks inzetten om de footprint van hun merk te reduceren en om het merk op een duurzame manier te laten groeien. Vorig jaar deelden Vitaminstore, Naïf, MUD Jeans en Xenos hun kennis en ervaringen met het verduurzamen van hun producten en de logistieke keten. Deze keer nemen onder andere fashionmerken JOSH V en MR. Marvis deel aan het panel.

Ben jij Head of Sustainability, Manager Duurzaamheid of een CEO, CMO of founder die serieuze vorderingen heeft gemaakt op het gebied van verduurzaming van de logistieke keten, of ga je juist net de eerste stappen zetten, dan heten we je van harte welkom. Kom naar Hotel Jakarta en geniet van een lunch, netwerkgelegenheid en draag op jouw manier bij aan de duurzame innovatie van onze sector. Mail ons: suzan@webhelden.nl en geef hierbij aan of je in het panel of in het publiek zou willen plaatsnemen. Je mag je ook opgeven voor alleen de netwerkborrel die na de opnames plaatsvindt in de lounge van Hotel Jakarta op Java-eiland te Amsterdam. Dit event is invite only en we hebben beperkt plek (40 gasten) dus geef je beschikbaarheid snel door. Starttijd: 13.00 uur Eindtijd: 16.30 uur.