Webheld Sharon Hilgers

EY World Entrepreneur of the Year?

Aanstaande donderdag weten we of ze een van de grootste internationale ondernemersprijzen in de wacht heeft gesleept. Sharon Hilgers (34) van My Jewellery is genomineerd voor de EY World Entrepreneur of the Year Award en is afgereisd naar Monaco waar ze Nederland vertegenwoordigt op het podium. Van 6 tot en met 8 juni strijden 48 kandidaten, afkomstig uit 45 verschillende landen, om de trofee. Een groep van acht onafhankelijke topondernemers uit verschillende landen vormt de jury. Zij kiezen de winnaar aan de hand van vier criteria: ondernemersgeest, doelgerichtheid, groei en impact. Dat Sharon al die boxjes ruimschoots aantikt met My Jewellery weten we in Nederland natuurlijk allang.

Opening My Warehouse

Deze zomer opent ze het nieuwe groene warehouse (met BREEAM-keurmerk) van meer dan 10.000 vierkante meter. Onlangs lanceerde ze een nieuw concept in Keulen en in Gent. My Jewellery telt nu 27 winkels in Nederland, Belgiƫ en Duitsland en een succesvolle webshop die met name shoppers uit Nederland, Belgiƫ en Frankrijk bedient. En dan zijn er nog de 959 verkooppunten en 50 shop-in-shops waaronder duty free shops op luchthavens.

Meer dan 100 leden van Webhelden wensen Sharon succes

Vorig jaar won Sharon de nationale editie van de EY verkiezing. En de leden van het Webhelden-netwerk zijn allemaal zo trots op haar. Naast het feit dat Sharon meedingt naar de prestigieuze award, zal ze dit momentum gebruiken om jonge vrouwen over de hele wereld te inspireren. De komende dagen worden spannend en leerzaam tegelijk. Het EY Entrepreneur of The Year programma biedt de winnaars van alle nationale verkiezingen in Monaco de gelegenheid om connecties te maken met alumni en met een selectie van de grootste ondernemers ter wereld.

We wensen Sharon veel plezier en succes deze week! Duim je met ons mee?

Meer over My Jewellery founder Sharon

In onze podcast- en videoserie Selfmade in Holland vertelt de oprichter van My Jewellery hoe het is om als jonge ondernemer aan het roer te staan van een grote organisatie. Hoe zorgt ze ervoor dat ze altijd sterk in haar schoenen blijft staan? Hoe is het om naast founder ook de rol van CEO te gaan vervullen? En om steeds meer een publieke figuur te worden?

Sharon Hilgers met vriend en compagnon Vilmar Bliekendaal bij het Webhelden Diner 2023. Links Joep Verbunt van Matt Sleeps. Jong ondernemerschap zoekt elkaar op!