Fresh Faces! Nieuwe Webhelden aan tafel

Over een week vindt het jaarlijkse Webhelden Diner plaats. Dan beleven onze gasten het resultaat van de samenwerking tussen Webhelden en Hunkemöller die in november 2022 begon. De handtekening van co-host Philip Mountford is terug te zien in de venue, maar ook in het decor. Daarbij heeft hij een primeur om te delen met de gasten op zijn lijst. En wat voor een lijst. Vandaag stellen we je alvast voor aan twee nieuwe gezichten in het Webhelden-netwerk die we op 11 mei mogen verwelkomen.

Juriaan Spoormaker, Founder & CEO Plein.nl

De oprichter van Plein.nl is al ruim twintig jaar actief in e-commerce. Webheld van het eerste uur dus.
In 2003 richtte Juriaan Spoormaker contentplatform Tandartsplein op en enkele jaren later werd de eerste webshop toegevoegd. Plein.nl biedt producten voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, je huis en dier. Met een omzet van 70 miljoen euro is Juriaans bedrijf de grootste online winkel binnen de persoonlijke verzorgingsbranche. Juriaan geeft leiding aan 100 medewerkers die vanuit het kantoor in Maarssen én het DC in Moerdijk hard werken om jaarlijks zo’n 2 miljoen pakketjes te bezorgen bij klanten in Nederland en België. Ambitie: verdere groei door alle voorraadkastjes te vullen; in de woonkamer, badkamer, keuken en alles in en om het huis. Onlangs is Plein.nl een samenwerking gestart met Bol.com.
Juriaan is voor het eerst te gast bij het Webhelden Diner. “Natuurlijk praat ik even bij met Boukje van Bol.com, maar ik ben ook heel benieuwd naar de andere gasten.”

Willem de Vries, CCO Formitable

Waarschijnlijk herken je het logo van Formitable meteen, die F in de pop up reserverings-widget, maar als je geen restauranteigenaar bent, dan weet je mogelijk nog niet wat Formitable precies is. Raymond Wilders (CEO), Cyril Mestrom en Milan van de Goor richtten het groeiplatform voor restaurants in 2017 op; met oplossingen op het gebied van online reserveringen en loyalty programma’s verbetert Formitable de guest experience van consumenten die online een restaurant boeken. Inmiddels werkt Formitable samen met meer dan 3500 restaurants in 15 landen, met grote ambities in Europa.

Voor restauranteigenaren betekent dit een groter percentage terugkerende gasten, maar ook minder no-shows omdat gasten online een aanbetaling voor de reservering doen. Willem de Vries is CCO bij Formitable. Hij is mede verantwoordelijk voor de groei in Europa, door te blijven innoveren en bewuste investeringen te maken in binnen- en buitenland. Willem werkte eerder bij Catawiki en Google en is dus geen vreemde in new commerce. Willem let natuurlijk even op de gang van zaken in het hotel bij het Webhelden Diner, “Pillows Maurits at The Park is een van onze gewaardeerde klanten! Uiteraard ben ik ook erg nieuwsgierig naar de verhalen van andere gasten over hoe zij succesvolle ondernemingen bouwen in online commerce. Tot dan!”

Webhelden is trots op de samenwerking met onze partners
”We zijn zeer enthousiast om jaarlijks het Webhelden Diner te mogen co-hosten. Deze elfde keer samen met Hunkemöller. Klarna heeft als ambitie een groeimotor voor innovatieve Nederlandse ondernemers te zijn. Door ze kansen te bieden om klanten te binden. Doordat we ons dagelijks richten op de groeiende vraag van consumenten om hen te helpen tijd en geld te besparen, dragen we met onze inzichten bij om Webhelden te helpen bij het zetten van de volgende stap.” 
 
Samantha Sowirono, Marketing Manager – Head of Partner Succes at Klarna

DHL Parcel is niet voor niets al vanaf het eerste uur (logistieke) partner van Webhelden. Het ondernemerschap en de innovativiteit passen perfect bij de waarden van DHL. Door Webhelden bij elkaar te brengen ontstaan mooie gesprekken en inzichten. Wij staan dan ook vooraan om mee te lopen (rennen) in wat de webshops van morgen (van ons) verwachten.”
 
Martijn de Vries, E-commerce Director at DHL Parcel

 

 

Het Webhelden Diner 2023 is mede mogelijk gemaakt door