Fabienne Chapot onthult de volgende gast

De ene selfmade vrouw kondigt de andere aan… Hoe geweldig is het dat onze serie over topondernemers uit de moderne retail en e-tail nu al twee vrouwen bevat? Aan een derde ‘female founder’ wordt nog gewerkt door de producers. Het wordt lastig om de vrouw die Fabienne nu aankondigt te toppen. Kijk snel!

Fabiennes aflevering van Selfmade in Holland luister je hier. Zien hoe Roelof en Fabienne de wereld om hen heen vergaten tijdens hun gesprek? 
Dat kan hier.

Elke week staat er een nieuwe aflevering van Selfmade in Holland voor je klaar. We maken deze serie samen met De Ondernemer en Webhelden-partners Adyen en Klarna omdat we vinden dat er oneindig veel toegevoegde waarde zit in een eerlijke blik op topondernemerschap, groei en succes. We beloven: je raakt niet uitgekeken, niet uitgeleerd!