Xenos brengt kleur bij het Webhelden Padel Tournament

Felblauw kunstgras. Sportverlichting en vier glazen wanden. Voor het Commerce Padel Tournament van Webhelden moest de buitenbaan van Peakz Padel worden omgebouwd tot een sfeervol restaurant. Zo veilig, stijlvol én duurzaam mogelijk. De organisatie van Webhelden belde met Linda Keijzer, CEO van Xenos. En die verraste ons met een oplossing waardoor we onze gasten konden trakteren op een Webhelden Diner van het niveau dat ze gewend zijn. En waarmee wij een van onze processen konden verduurzamen.

 

GSES duurzaamheid rating
“Je moet even op onze site kijken en dan selecteren op duurzaamheidsscore’. Dan kies je de items uit die naar je smaak zijn en zo verantwoordelijk mogelijk qua impact op mens en milieu. En dan stuur je je lijst naar mij.” Linda en haar team van Xenos lanceerden recent hun implementatie van de GSES standaard, een technologie die voor retailers nauwkeurig inzichtelijk maakt hoe duurzaam de duizenden artikelen in hun webshops en magazijnen werkelijk zijn. Meer daarover binnenkort op Webhelden.nl 
 
 
Couverts
Webhelden bestelde tientallen couverts en accessoires bij Linda. Die persoonlijk de order en de levering regelde. De grootste verrassing kwam met een belletje erna. “Ik doe je deze spullen cadeau. De reden is dat ik hoop dat je niet meer ieder jaar investeert in nieuwe spullen, die dan ook weer verpakt naar je pand moeten komen. Hiermee kan Webhelden zelf ook verduurzamen. De leden van Webhelden zullen zien dat het lukt om jaar op jaar een mooie setting te scheppen met betaalbare én echt duurzame producten en met minder bewegingen van de producten, om over verpakkingen niet te spreken.”  
 
De foto’s vertellen de rest. De couverts hebben we laten afwassen bij Brownies en Downies, die op een donatie van Webhelden mogen rekenen. Alles staat veilig opgeslagen om volgend jaar opnieuw te worden gebruikt.