Fabienne in Selfmade in Holland

Doener Fabienne Chapot denkt in oplossingen

Doener Fabienne Chapot denkt in oplossingen

Het voorgesprek van Webhelden met Fabienne Chapot belooft veel. Krachtig vraagt ze wat er van haar wordt verwacht. En maakt ze alvast onomwonden duidelijk hoe haar naam moet worden uitgesproken. Elke keer valt weer op hoe kenmerkend haar stem is. En dat ze ervaring heeft met interviewproducties. “Ik boek een ruimte en daar kunnen jullie een uur van tevoren in opbouwen. Dan kunnen we gelijk starten.” Roelof Hemmen gaat het gesprek met de onderneemster voeren. “Dit wordt een waanzinnig mooi verhaal”, zegt hij na de briefing. Selfmade in Holland met Fabienne Chapot is vanaf 8 november te zien en te luisteren via het YouTube- en Spotify-kanaal van De Ondernemer en Webhelden.  

Fabienne Chapot. Moeder. Vriendin. Ondernemer.

De ruis is weg uit mijn bedrijf. En uit mijn leven. 
Als dit artikel online komt zitten wij, team Webhelden en Roelof met Fabienne in de studio bij haar op kantoor. We kunnen niet wachten. Want na weken van voorbereiding aan onze kant en ook best wat voorbereiding door Fabienne zelf gaat het dan echt gebeuren. Naast het feit dat ‘t leuk is om onze plannen ten uitvoer te brengen kijken we ook uit naar iets anders. We hebben een verrassing voor Fabienne. Voor de dame die alles heeft. Die alles zelf regelt en misschien wel het meest Selfmade is uit onze serie. Voor haar hebben we wat gefikst. Hoe zal ze reageren?  

Voor iemand in wiens aard het ligt om dingen zelf te doen is het heel wat om zaken uit handen te geven. En dat heeft Fabienne Chapot toch gedaan. In haar bedrijf, maar ook in haar privéleven. “Ik kan het je aanraden”, vertelt ze. “Het haalt de ruis weg.” Hoe Fabienne haar onderneming stroomlijnt, hoe ze naar zichzelf kijkt op de top van haar zakelijke leven. Dat hoor je in de tweede uitzending van Selfmade in Holland. Vanaf 8 november online! Gemaakt door ondernemersnetwerk Webheldenen De Ondernemer, mede mogelijk gemaakt door Adyen en Klarna. Luister in Spotifyof je favoriete podcast app. Tot eind december, iedere dinsdag nieuwe afleveringen van deze eerlijke serie over het leven als topondernemer. Bekijk ook de video’sen leer van Hans, Fabienne Chapot en Sharon Hilgers.