Commerce Padel Tournament

Vitaminstore winnaar eerste e-commerce/retail padeltoernooi

Een net was het enige dat hen scheidde tijdens het ‘dinner on the court’. Het Commerce Padel Tournament van Webhelden en Peakz Padel verbond jong en oud, padel pro’s en beginners. ’s Middags stonden ze nog tegenover elkaar op de baan. ‘s Avonds werden bij kaarslicht de koffietjes en brainstorms gepland. De dag begon al goed. Met de demo match van Bram Meijer en Sten Richters en de DJ beats zat de sfeer er direct in. En die werd onverwacht best competitief…

Van echte winnaars en verliezers was bij deze eerste editie geen sprake. Als organisatie hadden we het spelniveau van het deelnemersveld nog niet in kaart. Omdat dit zowel bij de dames als de heren ruim bovengemiddeld (!) blijkt belooft dat wat voor de volgende. Vitaminstores Eduard Brenninkmeijer ging welverdiend met de titel ‘Smooothest Player’ en een prijzenpakket naar huis.

Eduard Brenninkmeijer gaat de geschiedenis in als winnaar van het eerste Webhelden Padel Toernooi

Met de hete adem van Nikki van den Brink van Marie Stella Maris in zijn nek, dat wel. Accountmanager by day, beest op de baan. Zij streek met de eer van de ‘Padel Growth Award’. De ‘Best Return of the Day’ was van Carel van Boetzelaer van Lampdirect. Voor de nieuwkomers in deze populaire sport was de clinic voldoende om erna uit de voeten te kunnen in het toernooi. Na afloop gaf men – zonder uitzondering – aan om door te gaan met padel lessen of met trainen. Ook bij Webhelden is padel een blijvertje.

Bij de borrel haakten de ‘dinner only’-gasten aan, wat zorgde voor nog meer kleur en warmte in het restaurant on the court. Dat laatste konden we wel gebruiken want de heaters draaiden overuren op de onverwacht nogal herfstige avond. Sharon Hilgers en Vilmar Bliekendaal van My Jewellery brachten de kaarsen mee. Linda Keijzer en Xenos regelden de couverts en Jeremiah Albinus kleedde het mobiele restaurant aan met de buitenkansjes van fonQ. Precies toen we aan tafel gingen, brak de zon door. En het werd nog lang gezellig. Regen of geen regen, ons gezelschap maakt elke Webhelden-bijeenkomst behaaglijk warm.

“Het bizarre weer, de gezellige setting en het gezelschap zelf maakten de avond onvergetelijk.”

Het Commerce Padel Tournament wordt in 2023 opnieuw georganiseerd voor beleidsmakers in retail of eCommerce. Deelnemers zijn founder/C-level/MT bij een winkelketen en/of webshop/shopping app. Is dit jouw profiel en heb je interesse om er volgend jaar bij te zijn? Geef je interesse door via het formulier. Wie weet nodigen we je uit!