Jouw retail of eCommerce merk op de gastenlijst?

Er komen tussen de 40 en 60 gasten. Geen grote aantallen dus. Ook kun je er maar weinig over vinden. En toch heeft bijna iedereen in eCommerce inmiddels wel eens van het Webhelden Diner gehoord. Webhelden is een beetje de speakeasy onder eigenaren van retail en eCommerce merken. Uitgenodigd worden is echt ‘een ding’. Zeker in 2023.

Zoals te zien in de video’s uit 2018 en 2021: we hebben heel coole gastheren en -vrouwen. Sprekers die je nergens ziet. Ook genodigden die je nergens ziet. En een avondje Webhelden biedt nog meer. Zoals letterlijk tastbare ervaringen, concrete tips voor je bedrijf en een vol adressenboekje. Wil jij er met jouw retailmerk of eCommerce-merk bij zijn? Stay in the loop door je hier in te schrijven op de nieuwsbrief. Dan zit er over een tijdje misschien wel een uitnodiging tussen de (overigens schaarse) mailings. Wie weet tot snel!