Webhelden Diner 2021

Dikste heldenlijst ooit

‘The last supper’. Nog maar een maand geleden. Het Webhelden Diner met veertig topondernemers en bestuurders in De l’Europe Amsterdam. Wat hebben we genoten. Net op tijd. Zonder ’t te weten zou lichting ‘21 de geschiedenis ingaan met het laatste feestje van het jaar. De heldenlijst: korter en toch dikker dan ooit.

Als je er niet bij was dan heb je 100% zeker een kans gemist.

Hét gebeurt na sluitingstijd
De grootsten in omnichannel, de snelst groeiende scale ups, iedereen pakte z’n kans om tot in de kleine uurtjes met vakgenoten te tafelen. Om groeiplannen te delen met 39 onbetaalbare consultants. En om te borrelen tot de barman het licht aandeed. Ook zonder consumpties kon de harde kern geen genoeg van elkaar krijgen.

We gingen ‘clandestien’ verder in de lobby van De l’Europe. Op een droogje, midden in de nacht, maakten we 1-op-1 afspraken. Voor meerdere bedrijven op de gastenlijst zijn er op 4 november dingen in werking gezet die nu, een maand later al, tot veranderingen leiden. En het leuke is dat de ondernemers van die avond het van elkaar weten. Het elkaar gunnen.

“Ik zeg ‘nee’ op uitnodigingen. Gelukkig zei Jochanan Bax dat ik hier heen móest. Verrassend mooie opkomst en geen gedoe met verkopers.”

Sustainability is hard to sustain
We werden geraakt door inzichten van Ronald van der Kemp en Bert van Son. Hun ongezouten weergave van hoe het er echt aan toegaat als je duurzaam onderneemt, hun beproefde oplossingen om het op een integere (en uiteindelijk winstgevende) manier te doen, het zette zichtbaar alle koppies op een nieuw spoor. Zien is geloven. En de gasten gaven hun ogen goed de kost. De duurzame creaties van RVDK Couture en MUD Jeans, door modellen live aan tafel geshowd, kregen meerdere malen de handen op elkaar.

“Gruwelijk veel werk zal ’t geweest zijn, maar wat was dit weer goed georganiseerd. De combinatie van business en pleasure was super.”
Linda Keijzer – CEO Xenos

New kids on the block
Deze editie van Webhelden was een complete avond uit. Het nuttige zeer verenigd met het aangename, onder (nieuwe) vrienden. We telden veel vaste gasten zoals Sharon Hilgers, Pieter Zwart en Jochanan Bax. Het was de eerste keer voor Jeroen Doorenbos (Belsimpel), Carl Brenninkmeijer (Mr. Marvis), Loes Daniëls (ExperienceGift) en Floor van Rooy (Parfumado). Meer Webhelden spotten? Klik hier voor de ✨ foto’s ✨

2022: 10 jaar Webhelden!
De tijd is gevlogen. Volgend jaar bestaat het Webhelden-netwerk 10 jaar. Voor het jubileumjaar staan de dikste events en content producties op stapel. Voor alles dat we gaan maken geldt dat je het nergens anders kunt krijgen. Omdat we nog niet van de pandemische plaag af zijn roeptoeteren we pas volgend jaar over al het moois. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan via de homepage in op onze mailing list.