Webhelden Diner 2021

4 november - De l'Europe

Twee mei-edities van hèt feestje in omnichannel retail moesten we skippen. Op 4 november 2021 is het eindelijk weer tijd voor het Bal der Beslissers. Webhelden is back in town! Voor 40 genodigden wordt het een Webhelden Diner als nooit tevoren. Thema: sexy sustainability. Niks geitenwol. Nul brandnetels. Mooie meiden, strakke jeans, glitter, goud, veren. Geweldig eten en dito drank. Alles duurzaam.

Maar echt. Dit ga je niet meer meemaken. Nergens.

Op geen enkele andere plek kun je zo effectief je netwerk en je kennis een upgrade geven (hallo, een hele avond chillen met 40 top beslissers). Ook ga je onze co-host na 4 november nooit meer zien. Couturier Ronald van der Kemp vertelt het je maar één keer. Hij doet het maar een keer voor, hoe je jouw product & processen zo duurzaam mogelijk kunt maken. Hoe je er de hele wereld mee bereikt. Hoe je jouw ‘conscious cargo’ broek aan de billen van Justin Bieber kunt verbinden. Waarna de internationale pers en menig vlogger gratis content voor je maken. Als volgend jaar alle concerten en optredens van Céline Dion, Gigi Hadid en Kendall Jenner weer plaatsvinden, als de belangrijkste fashion weeks weer los mogen, heeft Ronald geen tijd meer voor ondernemers dinertjes. Want dan maakt hij weer tientallen unieke sustainable couture stukken. Ronald maakt al sinds 2014 duurzame one-off items. Van weggegooide lappen vilt, verpulverde denim en PET-flessen. Alles is extravagant, met architectonische lijnen of juist weelderig. Met de hand gemaakte luxe en in een woord: kunst.

Ikea en de groene denim koning.

Groen moet. Groen is nodig. Met greenwashing komt weldra geen producent, geen merkeigenaar, geen reseller, geen vervoerder meer weg. Terecht, vindt Bert van Son, founder van 100% circulair denim merk MUD Jeans. Hij ontwikkelde een duurzaam product maar ook een duurzame manier van ondernemen die potentieel winstgevend kan zijn. Voor fashion merken en menig merk in het lifestyle segment. IKEA neemt zijn gedachtegoed al over en steekt er serieus penningen en andere resources in. Het resultaat zie je bij het diner. Rondom de korte maar heuglijke presentaties is er natuurlijk veel aandacht voor eten, drinken en nog meer eten. En voor je tafelgenoten! Zonder pottenkijkers (schrijf volk en verkopers). Oh, neem je een oude jeans mee? We hebben wat voor je.

Full house. Claim je plek op de wachtlijst.

Invite ontvangen maar je RSVP nog niet doorgegeven? Wil je erbij zijn maar hebben we jou niet aangeschreven? Op dit moment is het Webhelden-huis vol, maar we hebben een wachtlijst. Mail naar suzan at webhelden punt nl en claim je plek op die lijst. Zodra er een plek op de gastenlijst vrijkomt nemen we contact op.

Webhelden Diner 2021 – Sustainability. Sustained.

4 november 2021, De l’Europe, Amsterdam. Nieuwe Doelenstraat 2-14, 1012 CP Amsterdam

Responsibly powered by founding partner Klarna and premium partners DHL Parcel & Mollie.