Webhelden Diner 2025

Wie wordt de nieuwe host? Wie zijn er te gast?

Het zal niet meevallen om het Webhelden Diner van Sharon Hilgers te evenaren. De My Jewellery founder kiest binnenkort haar opvolger. Op 10 april 2025 mag hij of zij het stokje overnemen. Als je kijkt naar Sharon en haar voorgangers (Pieter Zwart, Raymond Cloosterman, Philip Mountford) en als je bij een signature editie van het Webhelden Diner bent geweest, dan weet je dat ‘evenaren’ ook niet het doel is. De host neemt je voor één avond mee naar diens wereld. Die ervaring is uniek. Het belooft opnieuw spannend te worden. Wie is de volgende host en wie worden er uitgenodigd?

Op ons YouTube kanaal Webhelden TV vind je ook de video’s van eerdere edities

Het Webhelden Diner is volgens genodigden – zo’n 300 ondernemers en topbestuurders – sinds de start in 2012 de meest waardevolle netwerkavond in retail en e-commerce. Leden van het netwerk moedigen elkaar aan om het leeuwendeel van een lentedag aan het evenement te spenderen. De voordracht van een mede-ondernemer is echter geen garantie voor toegang. De host stelt met enkele leden van de business club de gastenlijst samen. Webhelden-oprichter Suzan Eikelenstam ziet toe op het match-gehalte van de profielen. En ze heeft een tip voor wie er absoluut bij wil zijn. Geef op tijd je beschikbaarheid door. Ben je nieuw deel dan wat je de groep komt brengen. Suzan: “Bij Sharons editie waren we twee maanden vóór het event al overboekt en moesten we met ‘indien plaats beschikbaar’ gaan werken. Ook tegen personen die alleszins bij het gezelschap zouden passen, moest ik uiteindelijk nee zeggen. Op de avond zelf heb ik mijn stoel nog afgestaan. Toen zaten we meer dan vol.”

De inschrijving voor het diner van 10 april 2025 is nu geopend. Locatie: Parc Broekhuizen. Je kan natuurlijk wachten op de bekendmaking van de nieuwe host maar of dat verstandig is?