Frederieke Hegger en drie bekende ondernemers en bestuurders van grote consumentenmerken zijn vanaf oktober te zien bij Green Table, de talkshow van DHL e-Commerce en Webhelden over verduurzaming binnen e-commerce. En jij kunt erbij zijn. Op 10 oktober vindt de LIVE Green Table plaats op landgoed Parc Broekhuizen. Veertig ondernemers en senior beslissers op het gebied van duurzaamheid krijgen exclusief de kans om de talkshow bij te wonen en om te netwerken met changemakers in retail en e-commerce. Meld je aan voor 28 juni en verzeker je plek aan tafel.

Parc Broekhuizen is gelegen in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug, inspirerender wordt het niet!

Via de moestuinen van de chef gaan we naar de ruimte in het Hoofdhuis waar de talkshow opnames plaatsvinden.

We genieten van verschillende kleine gerechten van de bij het landgoed behorende Bistro Lof.

Uit de eerste twee edities zijn impactvolle samenwerkingen tussen de aanwezigen geboren. Door samen te werken en resources te delen besparen merken en ondernemers op kosten. Samen maken ze sneller een grotere ‘natuurpositieve’ impact. De eerste editie van Green Table was een pilot. Met deelnemers van het eerste uur maakten we er een event van dat wèrkt. De derde editie bij Parc Broekhuizen start met een netwerklunch, gevolgd door de LIVE Talkshow. We eindigen met een walking dinner en achteraf ontvang je een cheat sheet met de belangrijkste takeways van de dag. De video van Green Table 2024 deel je met je team.

Journaliste Frederieke duikt in de voortgang en de ambities van Nederlandse merken die ‘werk aan de winkel’ hebben als het aankomt op echte sustainability. We horen graag jouw lessen en ervaringen. Wat is jouw groene e-commerce aanpak voor 2025 en erna? Welke stappen zet jouw merk op het gebied van verduurzaming van de verschillende processen? Green Table biedt je tips en learnings van Frederiekes tafelgasten: bestuurders en eigenaren van de grootste Nederlandse merken praten over het meten van impact, over kosten van verduurzaming en over het belang van samenwerken in de gehele keten. Wat hebben hun investeringen ze tot nu toe opgeleverd en zijn ze klaar voor de nieuwe wetgeving?

Green Table is een LIVE Talkshow, dat betekent dat Webhelden en DHL eCommerce Nederland jaarlijks een selecte groep van duurzaamheidsbeslissers uitnodigen om de opname bij te wonen en te komen netwerken op een mooie en passende locatie. Voor de start van de talkshow en erna kun je exclusief netwerken met die ene Head of SustainabilityManager Duurzaamheid, CEO, CMO of founder die hoog op je lijstje staat. Heb je interesse om erbij te zijn? Laat ons dit weten! Meld je aan via suzan@webhelden.nl. Er is beperkt plek, dus geef je snel op.