In de maak: commerce podcast

In het vierde kwartaal komen Webhelden, Adyen en Klarna met een podcast rondom online ondernemerschap in (inter)nationale commerce. Roelof Hemmen, die je kent van eerdere content producties van Webhelden, interviewt ondernemers en bestuurders van merken als Bol, Hunkemöller, Lynk & Co, IKEA, My Jewellery, Netflix, en We Fashion over online verkopen in 2023, ‘paying it forward’ en duurzaamheid, technologie en het nieuwe werkgeverschap. Met Roelof als hoofdredacteur en co-producent belooft deze serie diepgang, sympathie en humor. De kleurrijke gasten vormen de sterrencast van deze nieuwe Webhelden-luistershow. Stay tuned!

Alvast in de stemming komen? Scroll door onze talkshow met o.a. de CEO van Daily Paper. Iets meer dan een jaar geleden, maar nog steeds actueel! Wil je iemand tippen als podcast-gast voor Roelof? Stuur ons dan een bericht. Als je je inschrijft op onze nieuwsbrief krijg je automatisch een update als er meer bekend is over deze productie.