WEBHELDEN – 10 YEAR ANNIVERSARY

Verrassende jubileumevenementen in mei en september

Het leukste netwerk in commerce bestaat 10 jaar! Wat begon met een boek en een besloten avondje in The College Hotel is uitgegroeid tot een hechte club van ruim 200 topondernemers en bestuurders. Die elkaar wat gunnen. Elkaar dragen. Naar the next level. Tien jaar lief en leed. Dat (én het verscheiden van de pandemische draak) vieren we. Met drie events, in mei en september.

Super exclusief diner Rituals, dansjes @ A’DAM Tower en een balletje slaan met Kenneth Perez?

Join de ballenclub

Nieuw bij Webhelden: padel! Samen met John van Lottum en Ronald de Boer, de eigenaren van Plaza Padel, hosten we op 8 september het Webhelden Padel Tournament. Dit is het eerste toernooi van wat dé Nederlandse padelcompetitie voor bedrijven wordt. Bij Plaza Padel Amsterdam speel je in dit toernooi met en tegen topbeslissers uit de retail en founders van de coolste scale ups in commerce. Wie mag zich inschrijven?

Iedereen die door de leden van het Webhelden-netwerk wordt voorgedragen. Van getalenteerde e-commerce manager tot ervaren CFO. Als je een invite ontvangt, als je een bal en een racket kunt vasthouden, dan ben je gekwalificeerd als deelnemer. Het kan wel zijn dat je even naar de clinic moet…verzorgd door Ronald de Boer, John van Lottum en enkele sterspelers uit de padelwereld! We brengen je de basics in no-time bij. Omdat letterlijk iedereen kan padellen is dit een ultiem verbindende sport. En dat past bij Webhelden. Uiteraard wordt er gezorgd voor Webhelden-stijl eten en drinken. En voor ruime netwerkgelegenheid en al het moois dat je van een Webhelden event mag verwachten.

Webhelden events zijn one of a kind.

“Via Webhelden leer je topondernemers écht kennen. Hoe zijn ze in hun vrije tijd? Een anders introverte topman of -vrouw mept je misschien wel van de baan af in de sport. Zo ontstaat er ook verbinding.” Nicole Lesterhuis – Platform Partnerships Director, Nike

Exclusief: de Amsterdamse rituelen van Raymond Cloosterman

Een avondje Amsterdam met de founder van Rituals

‘De 22 van ‘22’, dat zijn de gasten van Rituals oprichter Raymond Cloosterman tijdens zijn signature Webhelden-avond. In House of Rituals trapt hij op 12 mei het Webhelden jubileumjaar af met een intiem avondje uit in de hoofdstad. Tweeëntwintig absolute topondernemers mogen binnenkort een uitnodiging van Raymond verwachten. Veel van deze besloten avond blijft ook besloten. De avond is unplugged. Geen schermen, geen camera’s. Voor genodigden maken we binnenkort meer over het programma bekend. Maar voor zo’n exclusieve en krachtige ontmoeting met twintig captains of industry zet je toch nu al een potloodvinkje in je agenda?