Ben jij erbij op 5 november?

Of die knusse groepsfoto er dit jaar ook weer inzit, is op dit moment nog even de vraag maar daar verzinnen we wel wat op. Belangrijker is de vraag wie er in de class of 2020 zitten. Krijg jij zo’n felbegeerde Webhelden-uitnodiging? En wie komen er nog meer? Een tipje van de sluier. Lees snel verder.

Nieuw gezicht: Simone van LaDress

“Ja! Het lijkt me heel leuk en nuttig om er een keer bij te zijn, laat maar weten wanneer het is.” Simone van Trojen is eigenaresse van LaDress en we proberen al jaren om haar aan tafel te krijgen, maar mei is een drukke maand voor haar. Lucky us dat we nu op 5 november zitten. La Simone is present! Ook gezellig – want hij heeft humor – is dat Pieter Zwart weer van de partij is. De Coolblue-topman is ook van de scherpe vragen, wat een levendige discussie belooft. Simone en Pieter zijn Webhelden van het eerste uur en ze zijn allebei regelmatig in het nieuws. LaDress komt uit een periode van woelige baren maar kon de organisatie met uitbreiding van de directie vlot trekken. Founder Simone deelt graag haar ervaringen op het gebied van decision making in pittige tijden. Pieter heeft er in november ook een overvol jaar op zitten. Hoe heeft hij de crisis beleefd als bestuurder? Wat gaat ‘het gezicht van’ in 2021 doen, kunnen we nog meer radiospots en optredens in stadions van hem verwachten? Je kunt kennismaken of bijpraten met Simone en Pieter, op 5 november in Juniper & Kin bij alweer het achtste Webhelden Diner.

Hopelijk gaat dit door! Present!  – Jan Baan, COO Omoda

iBood en Dekbed discounter

Jöran Prinssen heeft zeker weten een klinkend verhaal om te delen met de gasten op 5 november. Hij kocht zijn iBood terug van het concern achter Mediamarkt en zette het afgelopen jaar een compleet nieuw team op. Inmiddels werkt hij alweer een jaar samen met mede-investeerders van Walvis (opgericht door John Fentener van Vlissingen, met Joris Boon aan het roer). Hoe is het Jöran vergaan sinds Webhelden 2019? Praat bij met deze jonge topondernemer op 5 november aanstaande.

En zorg dat je daarna even bij Niels Verweij aan tafel gaat zitten. De founder van Dekbed Discounter bereikte vorig jaar de kaap van 100 miljoen omzet met zijn sites Dekbed Discounter en Koopjedeal. Inmiddels is daar woonwebwinkel WoonQ aan toegevoegd. Zijn concept waarbij je een boxspring kunt leasen, leverde al meer dan 10.000 leasecontracten op. Daarom zijn Niels en zijn compagnons bezig met eenzelfde concept voor eettafels en stoelen. Wij gaan spijkerbroeken-leasekoning Bert van Son (MUD Jeans) en Niels maar eens aan elkaar voorstellen de vijfde van november. Aan wie mogen we jou introduceren?