Simone van Trojen

De vrouw die ik al 8 jaar niet meer te pakken heb kunnen krijgen, wil een interview geven. Samen met de nieuwe CEO van LaDress, zakenman Pieter de Ridder.

PRIMEUR: DUO INTERVIEW MET SIMONE VAN TROJEN & LADRESS CEO PIETER DE RIDDER

Dag, wat leuk! Pieter en ik willen hier wel aan meewerken. Welke termijn had je in gedachten? In de rechter bovenhoek van mijn scherm knippert een e-mail notificatie. Het bericht komt van Simone van Trojen, de imposante verschijning en founding mother van luxe dames modemerk LaDress. Om zo gefocust mogelijk te ‘thuiswerken’ zou ik eigenlijk prikkels moeten mijden. Maar het vlees is zwak. Simones eerste drie regels zijn gewoon clickbait.

De vrouw die ik al 8 jaar niet meer te pakken heb kunnen krijgen, wil een interview geven. In tandem met de nieuwe CEO van LaDress, zakenman en Simones goede vriend Pieter de Ridder. LaDress heeft een woelige periode achter de rug. Al vóór de huidige marktsituatie die door Corona is ontstaan, heeft het label met succes een paar flinke obstakels overwonnen. Hoe Simone en het bedrijf in de nieuwe vorm deze crisis het hoofd bieden, is bewonderenswaardig en het lijkt te gaan werken. Daarover lees je zeer binnenkort meer op deze plek.