PROOSTEN OP HET VREEMDSTE JAAR UIT DE E-COMMERCE

Op 4 november drinken we een stevige neut. Na anderhalf jaar zien we elkaar weer in het echt! En wat zijn we eraan toe. Maandenlang heeft iedere ondernemer uit het netwerk meer en sneller moeten schakelen dan ooit. En nu staan we aan de vooravond van een bizar Peak Season.

Hoe ga jij de Black Month in? Wat zijn je plannen voor 2022? Waar loop je nu tegenaan? We horen het graag van je en heten je met veel plezier welkom in een informele setting in De l’Europe Amsterdam. Als vanouds gaan we heerlijk eten & drinken en kun je ongestoord netwerken.

Hoe ziet het programma eruit?

Het ging er in 2019 al over, toen we circulair voor je kookten in QO Amsterdam. Maar een pandemie en een aantal natuurrampen verder (waaraan ook Nederland niet meer ontsnapt), staat het als een paal boven water. Sustainability moet nog sneller, nog hoger op de agenda. Met de meest ondernemende mensen uit de retail moet je samen tot innovaties kunnen komen en daarom gaan we jullie op spectaculaire wijze inspireren. Daar zorgen sustainable Couturier Ronald van der Kemp en MUD Jeans founder Bert Van Son voor. Na het 3-gangen diner is er een afterparty tot in de kleine uurtjes.

Webhelden Diner 2021 – Sustainability. Sustained. Hotel De l’Europe, Amsterdam